Wie is Veerle?

veerlehaakt met logo

Je vindt me ook op Pinterest en Twitter.

Je zoekt al eeuwen naar de sjaal die je in je favoriete serie hebt zien passeren, maar vindt hem nergens? Je lievelingsmuts is versleten en hij is niet meer te krijgen? Je zoekt een origineel cadeautje voor een pasgeboren baby of voor de verjaardag van je mama? Zoek niet langer, je bent waar je zijn moet.

Hoe bestellen

Stuur een mailtje naar haken [at] veerlegoossens [punt] be met een foto van wat je hebben wilt. Ik zoek dan het patroon en de wolsoort van je dromen en maak het hebbeding precies zoals jij het wilt.

“Handgemaakte dingen zijn altijd zo duur!”

Daar passen we een mouw aan. Afhankelijk van hoe groot je bestelling is en welke wol je kiest, varieert de prijs. Om je een idee te geven van wat ik al gemaakt heb en hoeveel dat kost, zet ik een aantal voorbeelden op een rijtje.

Hoe lang duurt het eer mijn bestelling af is?

Haken in mijn slaap is tot nu toe geen succes gebleken. Zo lang ik daar niet in slaag, moet je zeker twee weken rekenen eer iets af is. Dat kan opnieuw variëren afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het patroon. Dingen die ik al eens gemaakt heb, gaan sneller. Hou er ook rekening mee dat er wachtenden voor jou kunnen zijn. Stuur gerust een mailtje, dan bekijken we samen wanneer je bestelling af kan zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s